12:00

IFK Haninge 2

Referat: IF Brommapojkarna 3 - IFK Haninge 2

Höstens första match i tryckande hetta på Stora Mossen och det kändes bra att ha full bänk med 5 avbytare inför en match mot jobbigt motstånd på och vid sidan av plan.
Planen är att tidigt etablera vårt passningsspel tidigt för att sedan utnyttja de chanser som det ger. Det faller inte riktigt ut som vi tänkt men vi styr ändå matchen till stora delar och när vi gör 1-0 genom ett fint skott från Dilnaz så är det rättvist. Sen tappar vi dock pressen helt i en sekvens av första halvleks slut och motståndarna tillåts måtta in ett långskott. Oavgjort i halvtid.
Andra halvlek ser i stort ut som första med mycket kamp och längre bollar men också några fina sekvenser där vi rullar boll och kommer i samlade bra anfall där vi dock inte riktigt tar rätt beslut när det ska avslutas. Vi fortsätter rulla på i bytena och när en nyinbytt Amanda tar en lång löpning och lyckas trä bollen förbi målvakt och in i mål från dålig vinkel så gör vi 2-1. En ledning vi håller matchen ut. Skön seger!